Νέο είδος φόλας για τα αδέσποτα σε πάρκα της Αθήνας.

Κομμάτια τυριού με... θάνατο σε πάρκα της Αθήνας
Απίστευτες παγίδες για τα ζώα βρέθηκαν σε πολυσύχναστα πάρκα της Αθήνας. Σύμφωνα με...
σχόλιο αναγνώστριας στο newsbeast.gr εντοπίστηκαν μικρά κομμάτια τυριού μέσα στα οποία βρίσκονταν σιδερένια καρφιά! Αν βρεθείτε μπροστά στο ίδιο αποτρόπαιο θέαμα μη διστάσετε να το καταγγείλετε.

Το σχόλιο αναγνώστριας «Μια νέα γκουρμέ συνταγή που… σκοτώνει, στην κυριολεξία! Αυτά βρήκαμε σε ένα από τα πολυσύχναστα πάρκα της Αθήνας, μικρά μεζεδάκια για τους τετράποδους φίλους μας. Μικρές μπουκίτσες τυριού στα οποία μέσα κρύβονται καρφιά, σιδερένια καρφιά. Μπορεί η ανθρωπιά να μην περισσεύει αλλά από φαντασία άλλο τίποτα…

Δεν θέλω να φανταστώ πόσο επώδυνος θα είναι ο θάνατος τους όταν τα φάνε. Θα ήθελα πολύ όμως να είναι επώδυνος ο θάνατος αυτών που τα σερβίρουν. Αν βρείτε κάτι παρόμοιο στη δική σας γειτονιά, μη διστάσετε να το καταγγείλετε. Μπορεί να μην είμαστε όλοι ζωόφιλοι αλλά ας προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι άνθρωποι».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από πάρκο στο Γαλάτσι.

ksipnistere

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου