ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΖΗΤΑΔΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ < ΚΥΚΛΟΥΣ > ? ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ κ. ΣΤΑΥΡΑΚΑ …-

                       
              ΦΩΤΟ :  ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ….ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΤΩΝ  ΖΗΤΑΔΩΝ...-

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ:  Πρακτική μέθοδος άμεσης μέτρησης συμπίεσης της Μοτοσυκλέτας.
              Πρακτική  καταλυτικής  εμφάνισης  σε περιοχές που γίνονται   < κόντρες >.


Η Δυναμική  που χρειάστηκε να εκπέμπει  από την σύστασή της για να επιβάλλεται  η ΟΜΑΔΑ  Ζ  δεν ήταν δυνατόν  να κινείται ακριβώς στα πλαίσια της τυπικότητας, ποιός όμως δικαιούται να μιλάει για πειθαρχκότητα, όταν η ΔΙΚ. ΕΝΣΤΟΛΗ ΑΣΦ.   κυκλοφορεί με εντολή του τότε Διοικητή και την ανοχή  των σημερινών διοικούντων, φέροντες καλύπτρες προσώπου που δεν προβλέπονται,

 όχι τίποτε άλλο αλλά έτυχε ο σημερινός Πρωθυπουργός  στις προγραμματικές του δηλώσεις να είχε θέσει ως σημαντικό στόχο το ….βγάλσιμο της κουκούλας, δεν είναι οξύμωρο ?  πόσο μπερδεμένοι εξακολουθούν να είναι κάποιοι αρμόδιοι, τι περιμένετε να σας το γράψουν και να το ισχυρίζονται παραφυάδες  πολιτικών κομμάτων που τις Παρασκευές  στις ελεύθερες ώρες τους πετούν καμιά μολότοφ στη Διμοιρία στα Εξάρχεια ? .

 Αυτή η κίνηση με σήμα Β  δεν τελείωσε ?  πέτυχε τον στόχο περί αναγνώρισης και εμπέδωσης της  Νέας Υπηρεσίας στους πολίτες, τον ξεχάσατε τον φάρο αναμμένο  ή δεν αντιλαμβάνεστε ότι η  συνεχής χρήση  ενημερώνει  και τους παρανομούντες για να διαλύονται  ησύχως?

Σχολιάστηκε ως  παραβατική  η συμπεριφορά  ορισμένων συναδέλφων   της   ΟΜΑΔΑΣ  Ζ που τις ελεύθερες ώρες τους δούλευαν γκαρσόνια, ελαιοχρωματιστές  για να ζήσουν τις οικογένειές τους, σαφώς και δεν ήταν νόμιμο αφού πρόκειται για επαγγελματίες  Αστυνομικούς  αλλά είναι  όμως  ΗΘΙΚΟ  και είναι καλύτερο από το να < τα παίρνουν >, ή να βοηθούν εκ της θέσεώς τους ιδιωτικές εταιρείες . ( βλ.  ΤΣΙΡΩ…….)

Το πρόβλημα στους ημιμαθείς  η στους ξερόλες που υπάρχουν παντού γύρω μας είναι ότι ενώ δημιουργούν  αντίγραφα ξεχνούν ότι δεν φτάνουν τα πρωτότυπα, καθότι  οι γνώσεις τους τούς οδηγούν  στην αντιγραφή των μονών αριθμών σελίδων, οι ζυγές είναι ο κλειδάριθμος του πρωτότυπου  και δεν  ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Δείτε τι κάνει η  CIA , προσλαμβάνει παράνομους  χακεράδες  και τους νομιμοποιεί,  το ίδιο θα κάνει ( αν δεν το έχει κάνει ) ο Σφακιανάκης  της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,
 στα τέλη της δεκαετίας του 70  που δημιουργήθηκε η ΟΜΑΔΑ  Ζ  είχαν έρθει πολλά παιδιά κάπως έτσι, οι οποίοι έγιναν άριστοι Αστυνομικοί και το κυριότερο καλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  Εδώ αξίζει να σας αναφέρουμε ότι  από τις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν ο Σφακιανάκης μάζευε ελιές στο Μεγάλο Νησί  (δεν είναι  περιπαιχτικό αλλά αληθινό ) η ΟΜΑΔΑ  Ζ  διέθετε χακερά κομπιουτερά που δεν υπήρχε πουθενά στην ΕΛΑΣ,  έτη φωτός μπροστά  αφού ,Υπηρεσίες ,στατιστικές  οργανογράμματα και  λοιπά  συναφή εκδίδονταν από το κομπιούτερ του γραφείου  Ζ  που διέθετε ,

( πόσες φορές χρειάστηκε να ανέβει στο Υπουργείο ο Βασίλης να δώσει τα  < φώτα> του   για οργάνωση αντίστοιχου γραφείου κομπιούτερ),  ήταν  δε  άγνωστες λέξεις στο Υ.Δ.Τ  γι αυτό και ή ΟΜΑΔΑ  Ζ  ήταν πάντα ενοχλητική στους περισσότερους , είχε δε το πλεονέκτημα ως ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και  να εφαρμόζει  πρωτοτυπίες 

( ΣΤΟΛΕΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ- ΚΡΑΝΗ- ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΖΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΘΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΟΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΓΙΛΕΚΑ,  ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ,ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  Ζ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ )  για καλύτερες συνθήκες  εργασίας στους υπηρετούντες στη  Ζ  και γενικά για  όλους τους δικυκλιστές όλων των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ ανά την Ελλάδα, κυνηγώντας  πάντα τον εχθρό του καλού  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Αναφέρθηκε επίσης στα  σχόλια ,ότι πιθανά λάθη στον τρόπο άσκησης Διοίκησης του  εν θέματι  π. ΑΞ-ΚΟΥ  μεταφράζεται ότι προήλθαν από την ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !! που ασκούσε.

Η πιεστική Διοίκηση είναι ένα Στρατιωτικής προέλευσης  ΑΛΛΟΘΙ  στο οποίο καταφεύγει κάποιος  για να < σβήσει τα ίχνη  > από  λάθη και παραλείψεις  ενεργειών καθ όλον τον υπηρεσιακό βίο περί του τρόπου  άσκησης διοίκησης. Γι αυτούς  όμως που είχαν την τύχη και την τιμή να υπηρετήσουν και στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας είναι εύκολη η διάκριση, αφού συναντάται σε μικρή μειοψηφία βαθμοφόρων που τους ανατίθενται καθήκοντα εξουσίας  εξ ορισμού μεγαλύτερα του βαθμού τους, οδηγεί δε μαθηματικά σε  διοίκηση με ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

Όσον  αναφορά τα περί αυτοκριτικής , αυτή κατά την άποψή μας έπρεπε να γίνονταν καθημερινά,  έστω μέρα παρά μέρα για να έχει αποτέλεσμα και ουχί στο τέλος συνολικά, δεν έχει νόημα , πιθανόν  σήμερα για πολλούς να είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.

Όπως τα δάκτυλα δεν είναι όλα ίδια, έτσι και στην ΟΜΑΔΑ Ζ  έρχονταν με  < κάποιο τρόπο > να υπηρετήσουν λόγω της αίγλης της ΟΜΑΔΑΣ  και κάποιοι  παραβατικοί,   το φίλτρο όμως που πολλοί δεν κατανόησαν της ομαδικότητας  των ΖΗΤΑΔΩΝ  τους  έκανε να φεύγουν ζητώντας αυτοβούλως και σύντομα  μετάθεση,

 εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπως ενός που μας διαφεύγει το επώνυμο ….αλλά  έχει σχέση με τον  Χρυσό  ( θα θυμούνται οι παλιοί ), που παρ ότι προσπάθησε η Άμεση Δράση να τον διώξει  , κάποιοι από το ΥΔΤ  τον κρατούσαν με νύχια και με δόντια  (για δικούς τους λόγους !! ) , μέχρι που έσκασε η βόμβα και  πήγε Κορυδαλλό,

είναι οι ίδιοι στο ΥΔΤ  που τις ελεύθερες ώρες τους με τους βοηθούς τους  συνέτασσαν τις   <πολιτικές λίστες του Σίντλερ >,πώς να ξεχάσουμε τον πόνο των  < τιμωρηθέντων > συναδέλφων και τόσα άλλα που δεν ξεχνιούνται ούτε παρερμηνεύονται.



ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ  Ζ

Πηγή ➤ the-zed-blog

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου