ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε τούρκικο σήριαλ ο Μπουτάρης!






Απόψεις οι οποίες θα συζητηθούν εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης...

Όπως διαβάζουμε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο ηγέτη του τουρκικού κράτους» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο δήμαρχος συνέχισε τα... ανοίγματα προς τη γείτονα λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που «γεννήθηκε η τουρκική δημοκρατία» και αποκάλυψε ότι έπαιξε πρόσφατα σε σκηνή τουρκικού σίριαλ (στη σειρά Πειρασμός).

Αναφερόμενος στην κοινωνική πολιτική που θα ασκήσει ο δήμος, τάχθηκε υπέρ της διανομής χρήσης ηρωίνης από τις δημοτικές υπηρεσίες. «Είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε σύριγγες στους ναρκομανείς».

mwlon
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου