Πάτρα: Η ερωμένη κάλεσε για καφέ την πρώην σύζυγο με σκοπό να…

Πάτρα: Η ερωμένη κάλεσε για καφέ την πρώην σύζυγο με σκοπό να…

Κάπως έτσι σχολίαζαν οι θαμώνες καφετέριας στα Ψηλαλώνια το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ δύο γυναικών και ενός άνδρα, που κατέληξε σε αγκαλιές, σε... σαμπάνια και σε κεράσματα θαμώνων.

Σύμφωνα με το dete.gr, oι δύο γυναίκες δεν ήταν άλλες από την ερωμένη και την πρώην σύζυγο του άνδρα και η συνάντηση οργανώθηκε με πρωτοβουλία της πρώτης με σκοπό να τα ξαναβρεί το χωρισμένο ζευγάρι!

Όπως εξήγησαν στο τέλος, η ερωμένη είχε αντιληφθεί πως το μυαλό του άνδρα ήταν συνεχώς στην πρώην σύζυγό του. Έτσι εκείνη συναντήθηκε μαζί της και διαπίστωσε πως και εκ μέρους της υπήρχαν τα ίδια συναισθήματα.

Αποφάσισε λοιπόν να πραγματοποιήσει ένα ραντεβού στα «τυφλά» και με τους δύο προκειμένου να τους φέρει σε επαφή και σε λίγη ώρα να τους κάνει να αποφασίσουν ένα... νέο δεύτερο ξεκίνημα!
Το οποίο γιόρτασαν μαζί και με τους άλλους θαμώνες του καταστήματος...


 

Πηγή ➤ newsbomb.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου