Έκκληση για βοήθεια: Ο μικρός Παναγιώτης χρειάζεται γάλα

Ο μικρός Παναγιωτάκης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.
Όποιος μπορεί έστω και στο ελάχιστο ας βοηθήσει. Το μικρό αγοράκι πρόσφατα έκανε μεταμόσχευση λόγω ενός βαρύτατου χολοστατικού συνδρόμου.
Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του αλλά ακόμη τα έξοδα της νοσηλείας είναι μεγάλα. Στο Facebook έχει δημιουργηθεί μία σελίδα με πληροφορίες για όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στον μικρό Παναγιώτη. Η σελίδα λέγεται "ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣ!!!"
Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή το μωράκι είναι ένα ειδικό γάλα. Η μητέρα αναφέρει  "Η ημερήσια κατανάλωση είναι δυο κουτιά γάλα (και από ένα σωληνάκι το καθένα). Δυστυχώς το γάλα δεν υπήρχε στο φαρμακείο, αλλά η φαρμακοποιός της γειτονιάς μας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τις αγωγές του μωρού μας παρήγγειλε το γάλα και το σωληνάκια και τη Δευτέρα θα τα έχουμε. Μας είπε ότι όποτε έχουμε τα χρήματα μπορούμε να την πληρώσουμε, μιας και το Ταμείο θα μας τα επιστρέψει μετά από αρκετούς μήνες. Το ένα κουτί γάλα στοιχίζει 14€ και το ένα σωληνάκι 10€, δηλ το συνολικό κόστος 1488€ (1 κουτί γάλα χρειάζεται και ένα σωληνάκι, το μωρό χρειάζεται 2 κουτιά γάλα την ημέρα). Επειδή είμαι άνεργη και το επίδομα που λαμβάνω κάθε δίμηνο δεν επαρκεί για την πληρωμή του γάλακτος, θα σας ήμουν ευγνώμον αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στο να μαζέψω τα χρήματα για το γάλα.Υπάρχουν ακόμα τα 430€ που είχαν συγκεντρωθεί για το χειρουργείο που τελικά δεν έγινε. Οπότε χρειαζόμαστε ακόμα άλλα 1000€. Για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν ο λογαριασμός είναι:
για τον ΣΚΟΥΤΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Αριθμός Λογαριασμού: 5040-056144-340
IBAN: GR 35 0172 0400 0050 4005 6144 340
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Μόλις έχω στα χέρια μου το γάλα και την απόδειξη θα σας τα βγάλω φωτογραφία και θα τα ανεβάσω.
Για οτιδήποτε με θελήσετε, επειδή δεν έχω internet , το τηλέφωνό μου είναι
698-8925-289
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας,
Μαριάνα" (sic)

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου