ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ: Στο νοσοκομείο γυναίκα που έκανε σεξ με...σκύλο!..



Συγκλονισμένη είναι η Νάξος από ένα απίστευτο συμβάν που διαδραματίστηκε σύμφωνα με το...
radar στο νησί και αποτελεί κοινό μυστικό των κατοίκων αλλά κανείς δεν το αποκαλύπτει...

Πρωταγωνίστρια μια θερμόαιμη νεαρή που συνευρέθηκε ερωτικά με ένα... σκύλο αλλά με άσχημη κατάληξη για το άτυχο τετράποδο!

Η κοπέλα που δεν έβρισκε άντρα επιστράτευσε το σκύλο για να σβήσει το ερωτικό της πάθος. Κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων όμως οι δυο κόλλησαν και παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν με τίποτα.

Ο πατέρας της, που στο μεταξύ επέστρεψε στο σπίτι δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε την κόρη του "κολλημένη" με το τετράποδο! Αναγκάστηκε να σκεπάσει σκύλο και κόρη με μια κουβέρτα και να τους μεταφέρει στο κέντρο υγείας του νησιού για να γίνει η αποκόλληση...

Τα βάσανα όμως δεν τελείωσαν ούτε εκεί, αφού οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.


Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. Τον γαμησε τον σκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την ιστορία-ελληνικό νησί,γυναίκα,σκύλος,κουβέρτα,κέντρο υγείας,Αθήνα και τελικά ευθανασία σκύλου,την ακούω εδώ και χρόνια.Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασσική παραμύθα είναι όπως και ότι μία γέννησε σκυλάκια και δεν ισχύει τίποτα από αυτά γιατί αν έχεις γνώσεις απλής ανατομίας του γυναικείου σώματος καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να κολλήσει μία γυναίκα με έναν σκύλο και κολλάει ο σκύλος μόνο με την σκύλα που το αιδοίο της σκύλας το επιτρέπει αυτό για να βοηθάει την σύλληψη και την διαιώνιση του είδους και εν πάση περιπτώσει όταν ο σκύλος έρθει σε οργασμό το τσουτσούνι του μαζεύεται και γίνεται πολύ μικρό και ξεκολλάει από την σκύλα και πόσο μάλλον από μία γυναίκα που ο κόλπος της διαστέλεται και μπορεί να χωρέσει και πέη γαιδάρου και όχι σκύλου που είναι σχετικά μικρό.και όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για κολλήματα γυναίκα με σκύλο είναι ράδιο αρβύλα που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα κάπου να γίνεται εν μέρει πιστευτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή