Τραγωδία στον Απόλλωνα Ρόδου -Κάηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του!!!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σήμερα νωρίς τις πρώτες απογευματινές ώρες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εκδηλώθηκε φωτιά σε οικία  στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου.

Ο τραγικός απολογισμός ήταν να καταλήξει νεκρός ο 90χρονος Γ.Κ ενώ με ελαφρά τραύματα γλύτωσε η σύζυγος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή της φιάλης υγραερίου στην κουζίνα όταν η γυναίκα του άτυχου ηλικιωμένου μαγείρευε. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και ο 90χρονος που φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα αν και απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο κέντρο υγείας Έμπωνα όπου τελικά κατέληξε απ” τα εγκαύματα του.

Η μικρή κοινωνία του χωριού βυθίστηκε στο πένθος από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του συγχωριανού τους.

Το περιστατικό και η αιτία της φωτιάς διερευνάται από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής

Πηγή ➤ rodosreport.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου