ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ Π. ΦΥΣΣΑ (ΦΩΤΟ)



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ολοκληρώθηκε η απολογία του άντρα που ομολόγησε ότι έκοψε το νήμα της ζωής του Παύλου Φύσσα στην Εισαγγελέα Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, ένα συγγενικό του πρόσωπο και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α. Πειραιά, που κατηγορούνται για ψευδορκία.
Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος, Γιώργος Ρουπακιάς, προκειμένου να απολογηθεί το προσεχές Σάββατο, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Οι τρεις υπόλοιποι κατηγορούμενοι της υπόθεσης (σ.σ. κατηγορούνται για ψευδορκία) αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Πέμπτη.
Σύμφωνα με την δικηγόρο του δράστη, ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ωστόσο δεν κρύβει ότι διάκειται θετικά στον συγκεκριμένο χώρο. (...)
DOLOFO3
Kατά την εξέταση, η σύζυγος του 45χρονου παραδέχτηκε ότι μετέφερε από το σπίτι τους «αντικείμενα που συνδέουν τον δράστη με τη Χρυσή Αυγή».
Επίσης, για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, καθώς από τις έρευνες που έγιναν στους χώρους των γραφείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.
Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα
«Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι, για να αμυνθώ...». Αυτό ισχυρίστηκε ο 45χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, που διέμενε στη Νίκαια, είναι πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του. Προσφάτως εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.
DOLOFO1
Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛΑΣ για οποιοδήποτε αδίκημα. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές ο 45χρονος είχε και παλαιότερα διαπληκτισμό με τον 34χρονο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε πρωτοστατήσει σε πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών στην περιοχή του Κερατσινίου.
(Ο Γιώργος Ρουπακιάς)
DOLOFO2
(Η σύζυγος κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα)
DOLOFO4
(Η προσαγωγή μίας εμπλεκόμενης στην υπόθεση με την κατηγορία της ψευδορκίας)
DOLOFO5

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου