Χρύσανθος Λαζαρίδης: Θα έχουμε κι άλλους νεκρούς αν συνεχιστεί η ένταση - Εμμένει στη θέση του για τον ΣΥΡΙΖΑ ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού...


Η βία δεν προέρχεται μόνο από μία πλευρά και αν συνεχιστεί θα θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς, υποστήριξε σε νέες του δηλώσεις ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, επαναλαμβάνοντας την κριτική του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας νεκρός είναι πολύ βαριά απώλεια, οι άλλοι νεκροί που θα έρθουν αν συνεχίσει αυτή η ένταση, θα είναι πολύ βαρύτερη, τόνισε αναφερόμενος η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και κατηγόρησε όσους «κερδοσκοπούν πάνω στο αίμα».

«Η δημοκρατία δεν απειλείται από έναν ... Κάποιοι μιλούν για "γουναράδικα" και υποκινούν γεγονότα όπως αυτά στις Σκουριές, διαμαρτύρονται όταν η Αστυνομία καθαρίζει φωλιές κουκουλοφόρων που υπήρχαν από δεκαετίες... Αυτοί δεν έχουν ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης;» διερωτήθηκε ο κ. Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επέμεινε στη θέση του ότι ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο, αρνούμενος ωστόσο να απαντήσει στην κριτική που του ασκήθηκε για τη τοποθέτησή του αυτή και μέσα από τη ΝΔ (σ.σ. όπως για παράδειγμα από τον Ευάγγελο Αντώναρο).

Αν είναι εντός συνταγματικού τόξου ένα κόμμα «που καλεί σε ανατροπή του μαθητές, δεν αποκηρύσσει μέλη του που μιλούν για "γουναράδικα", που υποδαυλίζει ενέργειες απόλυτα αντισυνταγματικές στις Σκουριές και αυτό το καταπίνετε εγώ δεν το καταπίνω», παρατήρησε χαρακτηριστικά ενώ για αίτημα παραίτησής που διατύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν το θεωρεί σοβαρό.

Πηγή ➤  iefimerida




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου