Σοκ στην Σπάρτη: Αλλοδαπός πήγε να περάσει τον δρόμο τον πάτησαν, και τον εγκατέλειψαν στην μέση του δρόμου - Αίματα και σωθικά χυμένα στο δρόμο! (Σκληρές Εικόνες)


Ήταν περίπου 8:30 το βράδυ της Παρασκευής και 13 του Σεπτέμβρη, όταν έγινε το κακό στη Γυθείου, λίγο ποιό πάνω από το Διοικητήριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πρώτες πληροφορίες, 2 Ρουμάνοι ηλικίας 30 - 40 ετών, ανέβαιναν από ένα στενό προς τη Γυθείου. Ο Ένας εκ αυτών πήγε να περάσει απέναντι. Τότε στη διπλή διαχωριστική και δυτικά του δρόμου ανέβαινε ένα φορτηγάκι με κατεύθυνση από Σπάρτη προς Γύθειο.

Ο Ρουμάνος από αδιευκρίνιστες αιτίες, χτυπήθηκε από την αριστερή πλευρά από το φορτηγάκι, και έπεσε στο δρόμο. Τότε ένα άλλο διερχόμενο Ι.Χ. από την αντίθετη κατεύθυνση, πέρασε πάνω από τον τραυματισμένο Ρουμάνο.

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού σταμάτησε και μόλις διαπίστωσε τι έγινε αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και αστυνομία. Το Ι.Χ. που πέρασε πάνω από τον Ρουμάνο, απλά εξαφανίστηκε.

Ο δεύτερος Ρουμάνος προσπαθώντας να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι είδε, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν πίστευε τι συνέβη στο "φίλο" του.

Όσοι βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, συγκλονίστηκαν από αυτό που είδαν. Αίματα και σωθικά χυμένα στο δρόμο. Ο τραυματίας Ρουμάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από μια γρήγορη δημοσιογραφική έρευνα, διαπιστώσαμε πως σε ένα μεγάλο κομμάτι της Γυθείου ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, έως και ανύπαρκτος, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο, δεν υπήρχε καν κολόνα φωτισμού.

Τέλος οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανακρίσεις για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ αναζητούν και τον οδηγό που εγκατέλειψε τον τραυματία στην άσφαλτο.

Πηγή ➤ egklimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου