Μπαρ στο Ηράκλειο λειτουργούσε και ως «ναός» του σεξ...



Οι πελάτες που γνώριζαν το μυστικό απολάμβαναν και άλλου είδους «υπηρεσίες» από τέσσερις Ελληνίδες και τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες

Η νυχτερινή διασκέδαση δεν περιοριζόταν μόνο ση μουσική και το αλκοόλ στο μπαρ μιας 56χρονης στο Ηράκλειο, αλλά οι πελάτες που γνώριζαν το μυστικό απολάμβαναν και άλλου είδους «υπηρεσίες» από τέσσερις Ελληνίδες και τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες.

Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου έκλεινε ερωτικά ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους στο πίσω μέρος του καταστήματος που είχε διαμορφώσει ειδικά ως ερωτική «φωλιά». Την έπαθε, όμως, από τον τελευταίο της πελάτη που ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας και την πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της όταν συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τις οκτώ γυναίκες ηλικίας από 30 ως 59 χρόνων που κατηγορούνται για παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών και του υγειονομικού κανονισμού και οδηγήθηκαν μαζί με την 56χρονη μαστροπό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. VENUS CLUB ΡΕΘΥΜΝΟ....ΤΑ ΙΔΙΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή