Έλεγχοι με δώρο... κράνος από την τροχαία στην Πλατεία Ελευθερίας...



Τυχεροί είναι οι οδηγοί δικύκλων που ελέγχει σήμερα η Τροχαία Ηρακλείου στο μπλόκο που στήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλίου. Οι αστυνομικοί σταματούν εκείνους που δεν φορούν κράνος αλλά όχι για να τους γράψουν όπως νόμιζαν οι περισσότεροι.

Μαζί με τις συστάσεις όμως που τους γίνονται χαρίζεται και ένας κράνος με την προϋπόθεση όμως να το φοράνε πάντα σε κάθε τους έξοδο με το δίκυκλο.


Πρόκειται για μία δράση από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου σε συνεργασία με το τμήμα της Τροχαία, τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Τα 11 κράνη που μοιράζονται στους δικυκλιστές αγοράστηκαν με τα έσοδα από τη συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι για τα θύματα των τροχαίων και τις οικογένειες τους.


Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι αποτραπούν τροχαία ατυχήματα που μπορεί να συμβούν όταν δεν φοράμε το κράνος μας. Άλλωστε και αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε στους οδηγούς Μην είσαι ασκέπαστος έλεγαν χαρακτηριστικά στους διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή ➤  prismanews




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου