ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ Ο Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...



ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΜΟΝΟ 6.250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
Μπορεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να μην πέρασε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του και, κατά τη μαρτυρία της συζύγου του, να παραμένει «άνεργος και κλεισμένος στο σπίτι», ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους 1.500.000 Έλληνες που βρίσκονται σε ανάλογη θέση (σ.σ.: της ανεργίας, για να μην παρεξηγούμαστε), έχει τον τρόπο να εξασφαλίζει το ευ ζην του ίδιου και της οικογένειάς του.

Οχι, μην πάει το μυαλό σας στο κομπόδεμα που έχει κάνει ο άνθρωπος από τις δραστηριότητές του σε εσωτερικό και εξωτερικό. Ας είναι καλά ο πολυσυζητημένος επίγειος παράδεισός του στη Σέριφο, ο οποίος παρέχεται προς ενοικίαση με το αστρονομικό ποσό των 6.250 ευρώ την εβδομάδα μόνο!

Πρόκειται για την εντυπωσιακή εξοχική κατοικία που είχε βρεθεί στο επίκεντρο έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων εξαιτίας της πληροφορίας ότι ο πρώην «τσάρος», που σήμερα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είχε δηλώσει την πισίνα που βρίσκεται δίπλα στο κτίσμα ως δεξαμενή συλλογής όμβριων υδάτων!

Παράλληλα, η πισίνα δεν είχε δηλωθεί ξεχωριστά στο «πόθεν έσχες» του κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων του νησιού -που έφθασαν και στη Βουλή μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η βίλα είχε συνδεθεί και με πλήθος άλλων πολεοδομικών παραβάσεων.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου