Θεσσαλονίκη.. Φιλοξενούσε Αλβανό και για ευχαριστώ τον έσφαξε..!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤Ένας 40χρονος Αλβανός συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας 67χρονου συνταξιούχου καθηγητή μέσης εκπαίδευσης, που έγινε χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη.


Το θύμα βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Είχε τραύματα στο σώμα και στα άνω άκρα...

Ο 40χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία, εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά, σε διπλανή ακατοίκητη πολυκατοικία!
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνταν στο σπίτι του 67χρονου...

Χθες το απόγευμα, οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν και ο Αλβανός τραυμάτισε θανάσιμα τον συνταξιούχο καθηγητή. Στη συνέχεια, έκλεψε από το σπίτι έγγραφα, αντικείμενα και χρυσαφικά του θύματος και εξαφανίστηκε.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, παραβάσεις νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου