Αυτά τα δύο μύρια δεν έχουν πόθεν έσχες??? - Ελεύθερος με 2 εκ. ευρώ εγγύηση ο Άγγελος Φιλιππίδης (Vid)


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση δύο εκατομμυρίων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.
 
Ο Α. Φιλιππίδης κατηγορείται για απιστία και άμεση συνέργεια σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η μαραθώνια απολογία του πρώην ισχυρού άντρα του ΤΤ ξεκίνησε στις 10 πρωί με τον ίδιο με τον ίδιο να παραδίδει υπόμνημα 300 σελίδων στις δικαστικές αρχές, στο οποίο αρνούνταν τις κατηγορίες και υποστήριζε ότι για τη χορήγηση των επίμαχων δανείων η Τράπεζα είχε εγγυήσεις και εξασφαλίσεις.

«Όταν υπάρχει ευθυκρισία, αυτός ο τόπος μπορεί να είναι ήσυχος ότι απονέμεται δικαιοσύνη», δήλωσε ο Γιώργος Παπαϊωάννου, συνήγορος του Άγγελου Φιλιππίδη, μετά την αναγγελία της απόφασης για την μη προφυλάκιση του εντολέα του.

Δείτε ΕΔΩ το vid.

Πηγή ➤ topontiki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου