Διαρρήκτης ετών… οκτώ συνελήφθη στην Πάτρα!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεν πίστευε στα μάτια του ένας γείτονας που αντιλήφθηκε δυο σκιές να τρυπώνουν στο σπίτι μιας 71χρονης στην περιοχή των Εβραιομνημάτων στην Πάτρα, όταν κατάλαβε ότι ένας από τους εισβολείς ήταν ένα… παιδάκι μόλις 8 χρόνων!…



Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης δεν άργησαν να συλλάβουν τον «άγουρο» διαρρήκτη.

Ο ανήλικος κακοποιός παραβίασε μέρα- μεσημέρι ένα παράθυρο του σπιτιού και, με τη βοήθεια ενός ακόμη συνεργού του, άρπαξε κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Ο γείτονας τους είδε καθαρά και έδωσε την περιγραφή τους, ωστόσο πρόλαβαν να διαφύγουν.

Όταν εντοπίστηκε ο 8χρονος, αναγνωρίστηκε με βεβαιότητα αλλά τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν πάνω του και εικάζεται πως τα έχει ο άγνωστος ως τώρα συνεργός του ο οποίος αναζητείται.


Πηγή ➤ tromaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου