Λήστεψαν και τραυμάτισαν βενζινοπώλη στα Τρίκαλα



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για να εντοπίσει τα ίχνη τριών κακοποιών που λήστεψαν το βράδυ της Δευτέρας τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Μεγαλοχώρι και…



τον κλείδωσαν τραυματισμένο μέσα.

Οι τρεις δράστες αιφνιδίασαν τον υπάλληλο και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων. Εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ένας από τους δράστες τον χτύπησε με το όπλο που κρατούσε και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά. Στη συνέχεια, οι ληστές άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ από τις εισπράξεις και έφυγαν κλειδώνοντας την πόρτα και αφήνοντας μέσα τον υπάλληλο.

Εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία που τον απελευθέρωσε εμφανώς ταραγμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ελαφρό τραύμα στο κεφάλι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Με την περιγραφή των δραστών που έδωσε το θύμα, ξεκίνησαν αναζητήσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Πηγή ➤ tromaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου