Ο κύβος ερρίφθη για τις κρίσεις, Αμέσως μετά το σ.ν. - Το θρίλερ με τον αρχηγό



ΛΥΣΤΕ blog ➤Χθες φαίνεται ότι μπήκε τελικά ο "σφραγιδόλιθος" στο χαρτί των κρίσεων στην αστυνομία και το αποτύπωμα στο ... βουλοκέρι ήταν υπέρ της έγκρισης τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  οι κρίσεις θα γίνουν μεταξύ του διαστήματος 15 και 25 Μαρτίου, οπότε κα σύμφωνα με τις προβλέψεις θα έχει ψηφιστεί  το σ.ν. Δένδια για την αναδιάρθρωση των σωμάτων ασφαλείας.

Από αυτό το

σημείο και μετά όμως, τον προσδιορισμό της χρονικής περιόδου όμως, ξεκινά ένα άλλο περιπεπλεγμένο ... θρίλερ.

Κα το θρίλερ αυτό αφορά στο πρόσωπο του κ. αρχηγού. Για τον κ. Παπαγιαννόπουλο, υπάρχουν αντικρουόμενες προς το παρόν θέσεις. Η μία από στελέχη που προέρχονται από το περιβάλλον του και θεωρούν σχεδόν σίγουρη την παραμονή του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή οργανογράμματος καί υπηρεσιακής διάρθρωσης σύμφωνα με το νέο νομοθέτημα.

Άλλες πηγές, που προσδιορίζονται κοντά σε ισχυρά κέντρα διοίκησης του αρχηγείου, προβάλουν ενστάσεις και σημειώνουν πως έχει επέλθει μεταβολή στη συνάρτηση των σχέσεων Δένδια- Παπαγιαννόπουλου.

Μάλιστα, προς επίρρωση αυτών των ισχυρισμών, μας παρέπεμψαν στη συνέντευξη Δένδια στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "στον ενικό", όπου τουλάχιστοπν 9 φορές  που ο υπουργός δημόσιας τάξης βρέθηκε στα σχοινιά του ρινγκ εξαιτίας του υψηλού βαθμού δυσκολίας των ερωτημάτων, επέρριψε ακέραια την ευθύνη στον αρχηγό της αστυνομίας, υπεκφεύγοντας με τη μονότονα επαναλαμβανόμενη φράση, "η αστυνομία έχει ηγεσία.."

Οι ημερομηνίες ωστόσο πιέζουν και μένει ναδούμε πολύ σύντομα ποια πλευρά θα δικαιωθεί στα προγνωστικά της...





bloko.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου