Καλύτερα να ταΐζω τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνω τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους - Aρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος...


Τον οβολό των …τεμπέληδων όμως τον θέλει.

. Αξιότιμοι κύριοι:

Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από μερικές ημέρες  (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.

Και τί είπε ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..

Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Παναγιώτα Πεπόνη
Εργαζόμενη του 89,5 FM

Πηγή ➤ zoomblog

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 σχόλια :

  1. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ιερέας πληρώνεται απο τους φόρους των ΕΛΛΗΝΩΝ όμως. Εμείς νομίζει ότι θέλουμε να τον πληρώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΕ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.....ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΑΠΟΛΙΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΝΑΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα τα λες φιλε τους καλους πατριωτες τους ξεκανουν οπως απο το 1821 με τον κολοκοτρωνη κλπ φυλακη η δολοφονιες μεχρι τελευτεα τον χρηστοδουλο που και αυτον τον εφαγαν γιατι ηταν σωστος και πατριωτης και εχουμε τους πουλιμενους στους τοκογληφους σιωνιστες μασωνους κλπ που μας κυβερνανε και καταστρεφουν την χωρα μας ας ξηπνησουμε οι ελληνες και οι πουλιμενοι προδοτες στα κατεργα

      Διαγραφή
  3. Αυτός πότε δούλεψε? Κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοπελα μου αφου εχης δουλεψη σαυτην την σφιγγοφολια δεν ξερης οτι τα τραγια εινε αποφασιζομεν και διαταζωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Η ΦΩΛΙΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΦΗΓΚΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ REPTILIANS

      Διαγραφή
  5. o ergatikos o k ieronumos pou douleyei sta xorafia oli tin imera den thelei tous tempelides axaxaxaxa mesa sta xrysa k stin polyteleia k o kosmos argopethenei eee???????syntoma omos tha ta ksexasei ayta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ειπε και O XΡΙΣΤΟΣ οτι πολλοι ιερεις θα συνταχθουν με τον σατανα τον αντιχρηστο γιατι σας κακοφενεται ο τζερονυμο ειναι ενας απ' αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tosous tempelides pou taizei sto soi tou den pianonte???
    gia kante kammia volta sto xorio tou kai tha katalavete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eseis eisaste ta sapia! Eimai athei (afou den eimai ilithia) kai leo bravo ston papa pou taizei tous lathrometanastes, yiati ehoune megaliteri anagi apo tous ellinares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τάϊσε πρώτα τα ξένα παιδιά, και αν μείνει κάτι δώσε και στο παιδί σου. Αν δεν μείνει, δεν πειράζει. Ας πεθάνει από την πείνα.

      Διαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=rYw7QMdqSZE

    ΑπάντησηΔιαγραφή










  10. AFTO POU PREZBEBI EINAI KSENOFERTO TI PERIMENETE???? PEFTOUN I MASKESTOUS TO MONO SIGOURO EINAI POS APOEDO KAI PERA 8A KANOUN XIROTERA 8A EKDILO8OUN



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είχα την λανθασμένη εντύπωση πως ο αρχιεπίσκοπος είναι μισθωτός του δημοσιου, και πληρώνεται από φόρους των ελλήνων πολιτών...
    και φυσικά είχα επίσης την λανθασμένη εντύπωση
    ότι η εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού τις εκκλησιας τους πληρώνει Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ εκτος αν πιστεύει πως η εκκλησια είναι μαγαζί του και όσα μπαίνουν στα παγκάρια του ανήκουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φτωχια ρε παιδια κι ο Ιερωνιμοσ δεν εχει να φαει ψωμι με το χαβιαρι του μεσ στα ασημενια η χρυσα πιατα και κουταλια του,, κριμα δεν ειναι??? ΞΥΠΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά ένα να ξεκαθαρίσουμε για τους φανατικούς Χριστιανούς. Όταν ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους, δεν εννοούσε μόνο Χριστιανούς. Φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι ενας υποκριτης νεοταξιτης.Κανεναν δεν ξεγελασαν τα προσωπεια ανθρωπιας
    του.Δυστυχως ειναι ενα απ αυτα τα γενννηματα οχιας που ειχε πει ο Κυριος, πως δεν θα μπουνε στη Βασιλεια Του αλλα κλεινουν κ την πορτα, μη επιτρεποντας κ στους υπολοιπους Χριστιανους να μπουνε.Αρκει να προσεξει κανεις ποσο λιπος κρυβει κατω απο τα ρασα του.Τοτε ακομα κ ο τελευταιος αφελης θα δει το μεγαλο Παθος του.Τη ΜΑΣΑ. Ειχε μιλησει ο γερων Παισιος για αυτους ψευτοπατερες που θα διεισδησουν στην Εκκλησια μας , για να τη βλαψουν.Να λειπουνε τετοιοι ποιμενες;;! απο τηνν Ε κκλησια.Δυσαρεστουνται απο τα τεμπελικα προβατα τους κ ευχαριστιουνται να ταιζουν τα κατσικια που περνανε απο διπλα.Που ειναι τοσο καιρο ο μουγκος κ αφαντος Ιερωνυμος; Το ελληνικο εθνος αιμορραγει απο τις εκτεταμενες του πληγες κ αυτος δεν εχει βγει να πει μια κουβεντα στο ποιμνιο, δεν εχει παρει θεση για τιποτα, μη και δυσαρεστησει τους κοσμικους.Δεν σε πληρωνουμε Ιερονυμε ουτε για να εισαι απων μητε για να μας μαστιγωνεις δια του στοματος σου , ενω ειμαστε πεσμενοι κατω .Α Ν Α Ξ Ι Ο Σ .Δεν ειναι δικια σου πονηρε ουτε η περιουσια της Εκκλησιας απο την οποια οργανωνονται τα συσσιτια, ουτε εχεις δικαιωμα να της φιμωσεις το στομα .Τοσο τα συσσιτια, οσο κ τη ραδιοφωνικη φωνη της Εκκλησιας τα εχει επιτρεψει ο" οβολος "των Ελληνων πιστων οχι εσυ φουκαρα.Μηπως εχεις μπερδευτει κ τα περνας για βιος σου καημενε;Ο Θεος ολα τα βλεπει κ ακουει.Ας του δωσει στο τελος, οτι του αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή