Ανακρίτριες για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α. - Σπεύσατε λήγει το 18μηνο ...

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Με έγγραφό τους προς τη Βουλή οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ζητούν ενημέρωση για το...πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες στο έγγραφό τους επισημαίνουν, ότι ο όγκος της δικογραφίας σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των κατηγορουμένων - συνολικά 66 κατηγορούμενοι εκ των οποίων οι 29 είναι προσωρινά κρατούμενοι - δημιουργούν ένα ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο για να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να διεξαχθεί η δίκη εντός 18 μηνών.

Ουσιαστικά, δηλαδή, οι δύο δικαστικοί λειτουργοί με το έγγραφό τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι αν δεν ληφθεί άμεσα η απόφαση περί άρσης ή μη της ασυλίας των βουλευτών ώστε να προχωρήσει η ανάκριση, είναι σφόδρα πιθανό να αποφυλακιστούν κάποιοι εκ των προφυλακισμένων πριν ολοκληρωθεί η δίκη τους.

Πηγή ➤ directnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου