Ρεθυμνιώτης είχε σπίτι του 18 αρνιά σφαγμένα “στο πόδι”

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη, χθες το πρωί σε Τοπική κοινότητα του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης, 33χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις του Υγειονομικού κανονισμού και της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.
Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης σφαγής αιγοπροβάτων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα οκτώ (18) σφάγια (αρνιά) τα οποία δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο κρεοσκοπικό έλεγχο.
Όπως γράφεται σε δημοσίευμα ακολούθησε έλεγχος στο ποιμνιοστάσιό του όπου διαπιστώθηκε ότι 33 από τα 52 καταμετρηθέντα πρόβατα δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια).
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης ενώ ο 33χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου