ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Στο 60% η πληρότητα στα Γιάννενα -Την τιμητική της έχει η Κέρκυρα....

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Περίπου στο 60% είναι μέχρι σήμερα η πληρότητα στα καταλύμματα των Ιωαννίνων εν όψει του Πάσχα.

Μπορεί ο καιρός προς στιγμήν να έβαλε δύσκολα σε επαγγελματίες και επισκέπτες, ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζει την ροή επισκεπτών στην πόλη για τις επόμενες ημέρες.

Με εξαίρεση τα καταλύμματα πολλών αστέρων, στα οποία η πληρότητα αγγίζει το 100%, στα άλλα η κίνηση κρίνεται, για την ώρα ικανοποιητική. "Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να διαθέσει και αν θα το κάνει, θα είναι για λίγες ημέρες, το πολύ δυο βράδια" επεσήμανε στο vimanews.gr ο Κώστας Βλάχος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Πάντως, για τους ξενοδόχους είναι θετικό πως η κίνηση είναι λίγο αυξημένη, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, ενώ το γεγονός πως σε ένα μήνα υπάρχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές ίσως να ενεργεί και αρνητικά, αποτρέποντας πολλούς να κάνουν διπλά έξοδα, μια φορά τώρα και μια το Μάιο, όπου και θα πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους να ψηφίσουν.

Έχει την τιμητική της...

Εννοείται, βέβαια, πως την τιμήτική της αυτές τις ημέρες έχει η Κέρκυρα. Στο νησί, η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων φθάνει στο 90%, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Πηγή ➤ vimanews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου