Aνέβηκε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης...

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Δημοσιογράφος ανέβασε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης!

Δεν μας έφθανε ...η σημαία της Δ.Θράκης που λανσάρουν διάφοροι.

Δημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης είχε "ανεβάσει" στο facebook αφίσα που απεικονίζει τη Θράκη ...ανεξάρτητη! Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική! Αντιγράφουμε από τα tourkikanea.gr που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα:

"Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας λοιπόν εξ αυτών που μάλλον ...δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη. Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook.

Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται.

Πηγή ➤ freepen - onalert.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου