Δείτε τι βρέθηκε στην κοιλιά του μπακαλιάρου...!!!

elas-lyste.blogspot.jpg

Δείτε τι βρέθηκε στην κοιλιά του μπακαλιάρου...!!!

Πάλι καλά που δεν κατέληξε σε κάποιο πιάτο

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός ψαρά, δεν βρέθηκε σε... κάποιο πιάτο.

Ο ψαράς είχε βγει για ψάρεμα ρέγγας σε θάλασσα της Νορβηγίας. Κατάφερε να πιάσει όμως έναν μεγάλο μπακαλιάρο. Το ψάρι είχε ένα... περίεργο σχήμα στην κοιλιά και ο ψαράς αποφάσισε να το ανοίξει για να δει τι είχε καταπιεί!

Προς μεγάλη του έκπληξη ο μπακαλιάρος είχε στην κοιλιά του έναν δονητή. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο ψαράς δήλωσε : «Έμεινα έκπληκτος γιατί δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο όσα χρόνια ψαρεύω. Στις θάλασσες της Νορβηγίας υπάρχει ένα πολύχρωμο χταπόδι. Προφανώς ο μπακαλιάρος μπερδεύτηκε και κατάπιε τον δονητή!»

Πάλι καλά που δεν... πνίγηκε!


Πηγή ➤ pamepreveza

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου