Πύργος: Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με κλεμμένο όπλο

Πύργος: Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με κλεμμένο όπλο

Ο 54χρονος είχε, μάλιστα, κλέψει το όπλο πρίν από τρια χρόνια από έναν 81χρονο

Πρωί- πρωί είχε βγει να διαθέσει την «πραμάτεια» του σε χρήστες ναρκωτικών στον Πύργο ένας 54χρονος σεσημασμένος χασισοκαλλιεργητής, αλλά έπεσε σε ενέδρα που του έστησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι στη συνέχεια ανακάλυψαν τη φυτεία του και όχι μόνο…

Ο δράστης είχε μαζί του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 106 γραμμαρίων όταν συνελήφθη, αλλά στην αυλή του σπιτιού του οι αστυνομικοί βρήκαν τη φυτεία με τα 40 δενδρύλλια που καλλιεργούσε μέσα σε γλαστράκια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στο σπίτι του, είχε και ένα κυνηγετικό όπλο που αποδείχθηκε πως είχε κλαπεί πριν από τρία χρόνια από έναν 81χρονο στον Πύργο!

Έτσι, ο 54χρονος –που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για χασισοφυτείες- παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διάθεση ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35 γραμμαρίων είχαν μαζί τους δυο νεαροί που συνελήφθησαν στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραδόθηκαν στη Δίωξη Ναρκωτικών. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
ΕΛΛΑΔΑ | Πύργος: Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με κλεμμένο όπλο
| ναρκωτικών | άνδρες | Εισαγγελέα | αστυνομικοί
Share on Google Plus

Xenofon.gr

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου