Αυτονομιστές σε Πούτιν: Δώσε μας όπλα

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤Κάλεσμα στον Βλάντιμιρ Πούτιν να τους προμηθεύσει με όπλα έκαναν οι φιλορώσοι αυτονομιστές του Σλαβιάνσκ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας.

«Ζητάμε βοήθεια στη ρώσικη κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν δεν μπορείτε να στείλετε δυνάμεις διατήρησης της ειρήνης, στείλτε μας όπλα…», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί δήμαρχος της πόλης.

«Έχουμε ανάγκη από όπλα, δεν έχουμε αρκετά», καθώς «ο ουκρανικός στρατός έχει μαχητικά και τεθωρακισμένα» εξήγησε ο Πονομάρεφ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν έχει «καμιά απευθείας επαφή» με τη Μόσχα.

Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο για την επίσκεψη στην ανατολική Ουκρανία του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, απάντησε ξερά: «Εάν εκείνος έρθει θα τον πυροβολήσω εγώ ο ίδιο, δεν θα σφίξω το χέρι του…»



Πηγή ➤ enikos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου