«Όλοι φεύγουν με μισοάδειες σακουλίτσες»


elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυξημένη κίνηση, μειωμένες αγορές στη Βαρβάκειο, σύμφωνα με τον πρόεδρο
Όλο και μικρότερες ποσότητες τροφίμων αγοράζουν για το εορταστικό τραπέζι οι καταναλωτές, λέει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος των κρεοπωλών στη Βαρβάκειο Αγορά Κλεάνθης Τσιρώνης.

Όπως υποστηρίζει, αν και σήμερα η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά είναι αυξημένη συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, η αγορά ποσοτήτων και ποικιλίας προϊόντων από τους καταναλωτές συνεχίζει την καθοδική της πορεία.

«Όλοι αγοράζουν ελάχιστα. Τα λεφτά δεν φτάνουν. Χάθηκε να δώσει η κυβέρνηση ένα δώρο στον κόσμο για να κάνει πασχαλινό τραπέζι;» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρώνης και συμπληρώνει: «Ελάχιστοι αγοράζουν ολόκληρα αρνιά. Όλοι φεύγουν με μισοάδειες σακουλίτσες. Σαν να είναι καθημερινή».

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο κ. Τσιρώνης, σήμερα, η τιμή του αρνιού και του κατσικιού κυμαίνεται στα 6 ευρώ το κιλό.


Πηγή ➤ newsbeast.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου