Δήλωση σοκ αστυνομικού: " Με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα..."

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Διαβάστε την ανακοίνωση για την πρωτοβουλία της ένωσης δυτικής Αττικής, που προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέλη του σωματείου και σίγουρα, είναι περισσότερο αυξημένα απ' οποιονδήποτε άλλων και το καταπίστευμα της ανάγκης διατυπώνεται σε όσα είπε παραλήπτης του βοηθήματος: "με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα".

"Την Τρίτη  15 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 , η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  , επιδεικνύοντας τις κοινωνικές της ευαισθησίες  , μοίρασε σε

34 μέλη μας με τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αντίστοιχες δωροεπιταγές των 50 ευρώ .

   Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα σε συνεργασία και με αρωγή της επιχείρησης SUPER MARKET Σκλαβενίτης , που κατόπιν αιτήματός μας , και εις ένδειξη αλληλεγγύης , χορήγησε απο πλευράς της δωρεάν 3 δωροεπιταγές , συστοιχιζόμενη στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία συμπαράστασης ,  στους δύσκολους οικονομικούς χρόνους που διανύουμε με τη δραστική μείωση του βιοτικού  επιπέδου.

    Την εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ με την παρουσία μελών μας , των παιδιών τους  και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ , τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Δ.Α.Δ.Α κ. Χρήστος Δραγατάκης και  ο Υποδιευθυντής Υ.Δ.Δ.Α  κ.Αριστείδης Φουτάκης  , που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό , συγχαρητήρια , εγκάρδιες ευχές και υποσχέθηκαν   την αμέριστη διάθεσή τους για συνδρομή στις δρασεις της ΕΝΩΣΗΣ μας.

Η εκδήλωση έκλεισε  με σύντομη ομιλία-χαιρετισμό  του Προέδρου κ.Κουμπουλή , που αφου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους σ΄αυτή την  εκδήλωση χαράς και αγάπης ,  έδωσε  δωροεπιταγές και ευχετήριες κάρτες  μεσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης.

  Το πιο ουσιωδες και σημαντικό λέχθηκε απο τιμώμενο τρίτεκνο συνάδελφο μας που σε τόνο ειλικρινούς συγκίνησης και αυθορμητισμού είπε : .με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα ! ».

Κεντρική σκέψη και φιλοσοφία της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι η συνδρομή , συμπαράσταση και η βοήθεια προς το συνάδελφο σε μια εποχή κρίσης , ανέχειας και φθόνου προς τον μαχόμενο κοινωνικά και επαγγελματικά αστυνομικό.

Η βοήθεια , συνεργασία και  συνδρομή όλων  μας είναι αναγκαία και απαραίτητη  για να μπορούμε να συνεχίζουμε.

 Εφέτος η Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας , η Ανάσταση, ας  είναι Ανάσταση στις Καρδίες όλων  μας .    "



                                                   Καλό Πάσχα .

                       Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

          Κουμπουλής Αθανάσιος              Σταματάκης Γιώργος

Πηγή ➤ bloko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου