«Οι καθαρίστριες σερβίρουν φαγητό στους ασθενείς» στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας...

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Καταγγελία σοκ από το Σωματείο εργαζομένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» «Οι καθαρίστριες του ιδιωτικού συνεργείου υπό την απειλή της απόλυσης  αφήνουν τις σφουγγαρίστρες και σερβίρουν φαγητό στους ασθενείς», αποκαλύπτεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Ιπποκράτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ελλείψεις Προσωπικού, που παίρνουν ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Νοσοκομείο, αντί να προβληματίσουν τούς αρμοδίους και να τούς οδηγήσουν στην κατεπείγουσα και επιτακτική διεκδίκηση του απαραίτητου για την λειτουργία μας ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, δυστυχώς αυτοί στρέφονται σε εντελώς αντίθετες και εύκολες κατευθύνσεις, σε ημίμετρα που και αναποτελεσματικά είναι και επικίνδυνα.

Πέρα από τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, για τις οποίες ζητήσαμε την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, μια παρέμβαση που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε, ΝΕΑ ΗΘΗ έκαναν την εμφάνισή τους στο πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο, όπου: ΔΙΟΙΚΗΣΗ και Γρ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ με προδήλως παράνομες ενέργειες και προκλητικές πρακτικές, μετά τους Εργάτες και την Ασφάλεια που τούς αναθέτουν παράλληλα με τα καθήκοντά τους και τα καθήκοντα των Οδηγών, αφήνοντας το Νοσοκομείο στην τύχη του και ευάλωτο στις κλοπές που το τελευταίο καιρό είναι πάμπολλες και καθημερινές, βάζουν χέρι και στο Ιδ. Συνεργείο όπου:

Οι Καθαρίστριες του Ιδ. Συνεργείου υπό την απειλή της ΑΠΟΛΥΣΗΣ

Άκουσον -Άκουσον

Αφήνουν τις σφουγγαρίστρες, βάζουν την ποδιά και χωρίς να πληρούν η να έχουν ελεγχθεί οι ανάλογε απαραίτητες προϋποθέσεις, σερβίρουν φαγητό στους Ασθενείς και μετά πάλι στη σφουγγαρίστρα, ακόμη και ταυτόχρονα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι΄ όμως ΑΛΗΘΙΝΟ

ΝΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αυτά τα συμβάντα όμως, που δεν είναι δυνατόν να τα αποδεχθούμε, εάν και εφ΄ όσον συνεχιστούν, Διοίκηση και Γρ. Επιστασίας και όχι μόνον θα μας βρουν απέναντί τους.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου