ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος ΗΘΟΠΟΙΟΣ μπλεγμένος σε υπόθεση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!! Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ;;; (PHOTO)

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και θέλει τον Johnny Depp να εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας...

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός θα κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο για έναν φόνο που συνέβη σε δρόμο του Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του 2009. Το όνομά του ενεπλάκή στην συγκεκριμένη υπόθεση λόγω της κατηγορουμένης, Nancy Lekon, η οποία κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε μία πεζή, την 25χρονη Sonia Taunauu εκείνο το βράδυ.
Η κατηγορουμένη αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο και οι δικηγόροι της υποστηρίζουν πως δεν έχει σώας τας φρένας. Προκειμένου να αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βρεθεί στο δικαστήριο ο σταρ και να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση μαζί της .

Πηγή ➤ gkourou.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου