Αυτή είναι η ξανθιά κομάντο της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε η σκιά της Μέρκελ στην Αθήνα [photos]

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤Ως σωματοφύλακας ηγετών έχει εκπαιδευθεί η η ελληνογερμανίδα με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλανά μάτια που έγινε η σκιά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ κατά τη διάρκεια... της ολιγόωρης παραμονής της στην Αθήνα την Παρασκευή.

Βρισκόταν πάντα δύο βήματα πίσω της, και όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, στην έντυπη έκδοσή του, λόγω του παρουσιαστικού της όλοι νόμιζαν ότι ήταν μέλος της ακολουθίας της κυρίας Μέρκελ.

Σε όσους της μιλούσαν στα γερμανικά ή στα αγγλικά, απαντούσε σε φυσικά σε άψογα ελληνικά ότι είναι ελληνίδα που υπηρετεί ως εκπαιδευμένη σωματοφύλακας ηγετών στο τμήμα ασφαλείας υψηλών προσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.




Πηγή ➤ tro-ma-ktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου