elas-lyste_blogspot
 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες  στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, μία 53χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή και μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και ηρωίνης).

Αναλυτικότερα, ο έλεγχος αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ο οποίος διενεργήθηκε απογευματινές ώρες χθες σε αυτοκίνητο στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη της 53χρονης, η οποία μετέφερε πάνω από (40) κιλά κάνναβης και (13) φιξάκια ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    στο χώρο των αποσκευών, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν σαράντα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (40.892) γραμμαρίων.
    σε γυναικεία τσάντα, δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) ηρωίνης, συνολικού βάρους (4.2) γραμμαρίων.
    δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματιζόμενη δικογραφία «περί εξαρτησιογόνων ουσιών», θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου