Μυστήριο με δυο τραυματίες σε βάφτιση στο Ρέθυμνο.

elas-lyste.blogspot

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι από σφαίρες δυο από τους καλεσμένους στο γλέντι μιας βάφτισης στην περιοχή του…Φράγματος των Ποταμών Αμαρίου!

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μάρτυρες που να είδαν τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εκδήλωσης στην περιοχή που έγινε παγκοσμίως γνωστή λόγω του… «Σήφη» του κροκόδειλου, ωστόσο συναντούν κλειστά στόματα! Ακόμη και ένας 47χρονος από τα Ανώγεια, που νοσηλεύεται με τραύμα από σφαίρα στον δεξί μηρό στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, αρνείται να πει πώς τραυματίστηκε.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας δεύτερος τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε από τις έρευνες της Ασφάλειας που τον αναζητά ακόμη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι τραυματισμοί δεν προκλήθηκαν από μπαλωθιές, αλλά όταν ξέσπασε καυγάς για άγνωστους λόγους μεταξύ κάποιων καλεσμένων και βγήκαν τα όπλα.

Πηγή ➤ pressgr.net

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου