ΠΑΤΡΑ - ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ: Ξεγυμνώνονται και ζητούν χρήματα για το …θέαμα!

elas-lyste_blogspot

Πραγματική παγίδα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τα… παιδιά των φαναριών της Ακτής Δυμαίων αλλά και της οδού Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου που είναι κάθετη στην παραλιακή (κοντά στον Αγ. Γεράσιμο).

Όποιος σταματήσει στο φανάρι θα δεχθεί την ασφυκτική πίεση των παιδιών. Στα μεν φανάρια της Ακτής Δυμαίων οι νεαροί που… επιτίθενται αν δεν τους δώσεις την άδεια να καθαρίσουν το παρμπρίζ. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο και τώρα πια το πιο συνηθισμένο.

Στον δεύτερο δρόμο είναι που συμβαίνει το πλέον απίστευτο: Οι νεαρές (ανήλικες) που πλησιάζουν τους οδηγούς σηκώνοντας τις μπλούζες τους για να δείξουν …απόκρυφα σημεία και μετά να ζητήσουν χρήματα για το… θέαμα που προσέφεραν! Το σκηνικό είναι καθημερινό.

Όποιος περάσει από εκεί είναι βέβαιο ότι θα το συναντήσει. Και την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές είναι με δεμένα τα χέρια, αφού και να προχωρήσουν στη σύλληψή τους θα ακολουθήσει ένας φαύλος κύκλος γραφειοκρατίας, χωρίς τελικά ουσιαστικό αποτέλεσμα…

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου