Τρίκαλα: Έμεινε άφωνη όταν είδε ότι οδηγούσε έχοντας δίπλα της μία…

elas-lyste.blogspot

 Όταν έγινε αντιληπτή από τον οδηγό την έπιασε υστερία – Ευτυχώς πρόλαβε να βγει.

Σε κατάσταση υστερίας πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητό της μία γυναίκα οδηγός στην Πύλη Τρικάλων, όταν διαπίστωσε ότι οδηγούσε έχοντας για συνεπιβάτιδα μια... οχιά!

Η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο στην εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν από την Πύλη και έκαναν έρευνα στην καμπίνα του, χωρίς όμως να εντοπίσουν το επικίνδυνο φίδι. Έτσι, ρυμούλκησαν το όχημα στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου για να το ερευνήσουν πιο προσεκτικά. Όμως, ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να εντοπίσουν το ερπετό.

Τη λύση έδωσε ο σύζυγος της οδηγού, που έφτασε από το σπίτι τους φέρνοντας μαζί του να ειδικό απωθητικό για φίδια και το έβαλε μέσα στην καμπίνα! Το ερπετό δεν άντεξε την βαριά μυρωδιά και εγκατέλειψε την κρυψώνα όπου ήταν κουλουριασμένο, κάτω από το τιμόνι! Οι πυροσβέστες το έπιασαν και το μετέφεραν σε απομακρυσμένο σημείο, όπου το απελευθέρωσαν.

Πηγή ➤ gr.news

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου