Ποιοι είναι οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για το διπλό φονικό στη Μάνη [εικόνες]

elas-lyste.blogspot.gr



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στοιχεία για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Και οι δύο 18χρονοι φίλοι - ο Παναγιώτης Μήτσος και ο Νίκος Μοσχανδρέου ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα αν αποδειχθεί ότι όντως αυτός ήταν ο λόγος της στυγερής δολοφονίας.

Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο. Ο Παναγιώτης Μήτσος μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Νίκος Μοσχανδρέου είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης οι δύο 18χρονοι είχαν ιδιαίτερη αγάπη για τη γυμναστική επιδεικνύοντας τα αποτέλεσματά της. Σύχναζαν, μάλιστα, και στο ίδιο γυμναστήριο ενώ ήταν και συμμαθητές στο λύκειο της Καλαμάτας από το το οποίο αποφοίτησαν μόλις φέτος.

Ενδιαφέρον αλλά και γνώσεις είχαν και για τα όπλα. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με καραμπίνες για τις οποίες στο διάλογο που τις συνοδεύει εκφράζει την άποψή του σχετικά με τη διατρητική ικανότητά τους.

Ο Παναγιώτης Μήτσος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που προσήχθη ως ύποπτος από τους αστυνομικούς ήταν και αθλητής του κικ μπόξινγκ με συμμετοχές σε αγώνες.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του Παναγιώτη Μήτσου από τις σημειώσεις που βρήκε στο σπίτι του και στις οποίες γινόταν αναφορά στο όνομα του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Σγούρου από τον οποίο οι δύο 18χρονοι είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσει αναβολικά.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία η μη παράδοση του πακέτου για το οποίο οι δύο 18χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει το ποσό των 800 ευρώ αποτέλεσε την αιτία του διπλού φονικού. Στους αστυνομικούς οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν ως αφορμή για να ανοίξουν πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα ένα... χαστούκι.
elas-lyste.blogspot.gr
Πηγή ➤ defencenet.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου