Της άρπαξαν 1.408 ευρώ που είχε στην τράπεζα για την κηδεία της...

elas-lyste_blogspot

Δεν έχει τέλος η αναλγησία και η απανθρωπιά
 
Έχει χαθεί και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς από την κυβέρνηση, που βγάζει φετφάδες και δίνει εντολές στις τράπεζες να κατάσχουν ό,τι βρίσκουν στους λογαριασμούς των πολιτών, όχι βέβαια των μεγαλολεφτάδων, που στηρίζουν διαχρονικά το γκουβέρνο, με το οποίο έχουν... αμφίδρομη σχέση.

Και ο αναγνώστης καταλαβαίνει τι εννοούμε. Στην ίδια γραμμή και οι τραπεζίτες, που παίρνουν ό,τι βρίσκουν χωρίς να γίνεται ούτε ένας έλεγχος για το τι ποσό είναι αυτό και αν μένει κανένα ευρώ κι έτσι γίνονται συνεργοί στη λεηλaσία των φτωχών, που πάνω στην απελπισία τους μπορεί μέχρι και να πηδήξουν από το παράθυρο.

Η αναλγησία δεν έχει όρια. Η αδιαφορία για το αν ζει ή πεθαίνει κανείς είναι απίστευτη. Πάνω απ' όλα να ευημερούν οι αριθμοί κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι. Όπως στην περίπτωση της ηλικιωμένης κυρίας Ευθυμίας Α., συνταξιούχου, η οποία είχε σε λογαριασμό ταμιευτηρίου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Eurobank 1.408 ευρώ για τα έξοδα της κηδείας της, προκειμένου να μην επιβαρύνει τα παιδιά της, που ενδεχομένως να μην έχουν δουλειά και δύσκολα να βγάζουν τον επιούσιο.

Αυτά τα 1.408 ευρώ τής τα άρπαξαν χωρίς να της κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο. Όταν ρώτησε τον υπεύθυνο, της είπε ότι τα παιδιά της, που τα είχε ορίσει ως συνδικαιούχους για να μπορέσουν να σηκώσουν τα λεφτά και να πληρώσουν τα έξοδα της κηδείας, ήταν δανειολήπτες και έτσι υπεξαίρεσαν τα 1.408 ευρώ. Και μαύρο κλάμα η κυρά Ευθυμία... Άλλο ένα θύμα των Μνημονίων και της συγκυβέρνησης. Εκεί στο Μαξίμου μπορούν να θριαμβολογούν ότι αύξησαν τα έσοδα κατά 1.408 ευρώ, ένα τσάχαλο από τα χιλιάδες ευρώ που κόστισε στον ελληνικό λαό η βόλτα των υπουργών στο Παρίσι...

Δεν είναι η μόνη, φυσικά, η κυρία Ευθυμία, που έμαθε ότι της έκλεψαν τα 1.408 ευρώ... αποταμιεύσεις μιας ζωής. Έχουν γίνει χιλιάδες ανάλογες αρπαγές, συνέπεια των Μνημονίων που υπηρετεί πιστά η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Αδιαφορώντας για τα δράματα που προκαλούνται... Η κυρία Ευθυμία είναι ένα από τα θύματά τους...

Πηγή ➤ paron

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου