ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα!

elas_lyste.blogspot

Δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν τα παρατράγουδα στην πορεία εις μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φϋσσα και στην πορεία που ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες μερικοί ανεγκέφαλοι έσπασαν τζαμαρία από ενεχυροδανειστήριο, προκαλώντας φθορές στο μαγαζί.

Εκτός από το ενεχυροδανειστήριο, τα άτομα προκάλεσαν ζημιές σε ΚΕΠ! Τα ΜΑΤ όπως αναμενόταν έριξαν δακρυγόνα, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και η πορεία διαλύθηκε σε τρία μέρη!

Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Επίθεση δέχθηκαν δύο ακόμη μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν «περικυκλώσει» την περιοχή και πλέον η κατάσταση... μυρίζει μπαρούτι. Αρκετοί κουκουλοφόροι στην πορεία, ενώ η παρουσία των ΜΑΤ γίνεται ολοένα και πιο έντονη.


Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου