Δύο αδέλφια απο την Κρήτη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά.

elas-lyste.blogspot

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αδέρφια ηλικίας 24 και 35 ετών που συνελήφθησαν από τα ΤΑΕ Ηρακλείου για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο αδέλφια έκρυβαν περίπου ενάμιση κιλό χασίς, σε ένα παλιό μηχανουργείο στον Άγ. Μύρωνα καθώς και σε σπίτι που διατηρούσαν στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν πραγματοποίησαν  έλεγχο και στο μηχανουργείο, αλλά και στο σπίτι των αδελφών όπου και εντόπισαν την ποσότητα χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.


Πηγή ➤ cretapost.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου