Στη ΓΑΔΑ αύριο οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

elas-lyste_blogspot

Συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη, στις 18:00 το απόγευμα οι πρώην καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών σε ένδειξη συμπαράστασης σε τρεις συναδέλφους τους που καλούνται να καταθέσουν για κατηγορίες που τις βαρύνουν από τις 10 Ιουλίου, όταν είχαν συγκρουστεί με αστυνομικούς.

Το σημερινό δελτίο Τύπου του Συντονιστικού Ααγωνιζομένων καθαριστριών υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει: «Καλό χειμώνα κ. Χαρδούβελη. Ούτε μια μέρα του καλοκαιριού οι καθαρίστριες δεν απουσιάσαμε από το Υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας αμετακίνητα να πάρουμε πίσω τις δουλειές μας. Δεν πήγαμε διακοπές. Αντίθετα ως δώρο καλοκαιριού μας δώσατε βίαιες αστυνομικές επιθέσεις, τις πρώτες απολύσεις και κλήσεις από την αστυνομία. Θα τα αντιμετωπίσουμε και αυτά, όπως σταθερά πράττουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Οι καθαρίστριες συνεχίζουμε τον αγώνα μας και τη νέα περίοδο εν όψει του δικαστηρίου στις 23 Σεπτεμβρίου..».

Και καταλήγουν: «Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει».

Πηγή ➤ protothema




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου