" Αστυφύλακες ανακριτικοί και μη ανακριτικοί υπάλληλοι βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη " - Πίνακες

elas-lyste.blogspot

Επειδή, λόγω της δικαστικής απόφασης του ΣτΕ και των σχετικών δημοσιευμάτων με τις δηλώσεις μελών της κυβέρνησης, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ισχύον σύστημα των μισθολογικών προαγωγών - ωριμάνσεων, που ισχύει βάσει του Νόμου 2838/2000, για την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρησή σας, σας κοινοποιούμε τους σχετικούς πίνακες.

Στην παρούσα στιγμή είναι πολύ χρήσιμο για τον κάθε ένστολο εργαζόμενο να γνωρίζει τον μισθολογικό (βασικό) μισθό που έχει, προκειμένου να γνωρίζει τις επερχόμενες αυξήσεις, λόγω της αύξησης του βασικού συν βέβαια την αύξηση λόγω του χρονοεπιδόματος.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι επίκειται η ενημέρωση για την αύξηση στα υπόλοιπα επιδόματα (εξομάλυνσης, ειδικής απασχόλησης, ειδικών συνθηκών, επιτελικής ευθύνης και ενδεχομένως των νυχτερινών) που προφανώς θα είναι ανάλογη με αυτήν των βασικών μισθών.

Τους πίνακες που εκπονήθηκαν από τον Αντώνη Ζαχαριουδάκη, ανέβασε χθες ο Λάζαρος Μαχαιρίδης στη σελίδα της ΣΚΑΥ στο facebook.

Δειτε τους πίνακες ΕΔΩ η ΕΔΩ


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου