Στα «Ντερέκια» της Προεδρικής Φρουράς ο Αρχηγός!

elas-lyste.blogspot

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επισκέφτηκε την Προεδρική Φρουρά.


Μόνο που η διαφορά λόγω ύψους ήταν εμφανής με τα (Ντερέκια) της Προεδρικής Φρουράς και κατά την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία είχαμε διαφορά λόγω ύψους …Η διαφορά καλύφτηκε με την τα σκαλιά …Αλλά πάλι  η διαφορά ήταν εμφανής !


Χαμογελαστός ο Αρχηγός απόλαυσε την επίσκεψη στο άνδρο της Προεδρικής Φρουράς  ,(αν και όλοι τον κοίταζαν εφ΄αψηλού) όπου ενημερώθηκε για την καθημερινότητα Των Ευζώνων μας !


            Ετούτοι εδώ Αρχηγέ παραείναι …Ντερέκια

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεση επικοινωνία με το προσωπικό και η ενημέρωσή του για την αποστολή και τις δραστηριότητες της Φρουράς.


Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου