Έρχονται συλλήψεις για τη σελίδα του Facebook “ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ”.

elas-lyste_blogspot

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και βάσει των οδηγιών που έχει δώσει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, αναμένονται συλλήψεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!

Η μεγάλη ανταπόκριση των αναγνωστών στην εκστρατεία που ξεκίνησε το Parapolitika.gr την Παρασκευή για την οριστική διαγραφή της σελίδας του Facebook “Θάνατος στα Ζώα”, η οποία προέβαλε την κακοποίηση των ζώων μέσω αρρωστημένων φωτογραφιών και σχολίων, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε μόλις τρεις ημέρες!

Το Facebook διέγραψε την σελίδα, τηρώντας την πολιτική του περί μη ανοχής σε περιεχόμενα που είτε είναι προσβλητικά και απειλητικά, είτε προωθούν ιδεολογίες μίσους και βίας κάθε μορφής.

Η υπόθεση περνά πλέον στα “χέρια” της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Parapolitika.gr βρίσκεται στα ίχνη των ανεγκέφαλων δημιουργών της εν λόγω σελίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη ακόμα και από ξένους φορείς, υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, της οποίας ηγείται ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, έχει επιδείξει τα άμεσα αντανακλαστικά της σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, σημειώνοντας καίριες παρεμβάσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που απειλούνταν ανθρώπινες ζωές.

Ενδεικτικά, υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η υπηρεσία δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Facebook για τη συμβολή της στον εντοπισμό αλλά και την αποτροπή ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Πηγή ➤ parapolitika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου