Ξέθαψε 150 κορίτσια και τα πήρε σπίτι του! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

elas-lyste.blogspot

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνειδητοποιήσει κάποιος πόσο αρρωστημένο είναι το μυαλό του ιστορικού Anatoly Moskvin, ο οποίος ξέθαψε 150 μικρά κορίτσια για να κάνει... πάρτι γενεθλίων!

Αφού επισκέφθηκε περισσότερα από 700 νεκροταφεία, συνέλεξε 150 πτώματα κοριτσιών από 3 έως 12 ετών, τα οποία πήγε στο σπίτι του και εκεί τα έντυσε πολύχρωμα ρούχα.

Ο Moskvin, ο οποίος μιλάει 13 γλώσσες και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς "ιδιοφυία", είχε δώσει ονόματα στα άψυχα κορμιά και τους διοργάνωνε και πάρτι γενεθλίων!

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 46χρονος από την πόλη Nizhni Novgorod της κεντρικής Ρωσίας, είχε συγκεντρωμένες πληροφορίες για τη ζωή κάθε κοριτσιού, που είχε ξεθάψει, ένω είχε εκτυπωμένες οδηγίες για το πώς θα μπορούσε να φτιάξει κούκλες από ανθρώπινα υπολείμματα.

 


 


 


 
Δείτε εδώ το video.



Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου