Άδωνις υπέρ Πάγκαλου κατά ενστολων! Το είδαμε κι αυτό!

elas - lyste.blogspot

Ήταν θέμα χρόνου ν΄ αρχίσουν οι “επιθέσεις” και τα υπονοούμενα για τους στρατιωτικούς που “ζητούν να πάρουν όλα τα λεφτά του πίσω”.

Αλλά ποιος θα περίμενε ότι από τους πρώτους που θα έδιναν τέτοιο δείγμα γραφής έστω μέσω twitter, θα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης! Από τους πολιτικούς που εμφανιζόταν αν όχι προστάτης τουλάχιστον υποστηρικτής των στρατιωτικών και του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας!

Με μηνύματά του στο twitter, ο κ.Γεωργιάδης κάνει δύο απίστευτες ανατροπές! Πρώτον στηρίζει την …ατάκα Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε και με δεύτερο διαδοχικό μήνυμα αφήνει αιχμές για τους στρατιωτικούς και τους δικαστικούς που θέλουν όλα τα τα λεφτά τους τώρα!

Ιδού τα μηνύματα στο Twitter.
 

Πηγή ➤ 4news

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου