ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΕΘΑΝΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ...

elas-lyste_blogspot

Πριν από μια ώρα περίπου ένας λογιστής 44 ετών άφησε την τελευταία του...πνοή πάνω στο γραφείο του με τα χαρτιά από την εφορία στα χέρια .

Σήμερα το πρωί ο άτυχος οικογενειάρχης έφυγε από το σπίτι του καλημέρισε την γυναίκα του και το παιδί του και έφυγε για το γραφείο του. Εκεί σύμφωνα με τους συνεργάτες του μισή ώρα αφού κάθισε στο γραφείο του πήρε στα χέρια τα χαρτιά από την εφορία και είδε τα ποσά που πρέπει να πληρώσει και έπαθε ανακοπή .

Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο όμως γρήγορα διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος έφυγε από την ζωή μέσα σε δευτερόλεπτα .Το τραγικό στην ιστορία είναι πως πριν από 15 ημέρες παντρεύτηκε την αγαπημένη του και βάφτισε και το παιδάκι τους.

Έκανε όνειρα για το μέλλον και μάλιστα γνωστοί και φίλοι κάνουν λόγο για μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια ενώ για τον ίδιο λένε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που είχε «μεγάλη καρδιά» για όλους αλλά δυστυχώς τον πρόδωσε σε μία αδύναμη στιγμή. Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.
 
Πηγή ➤ magdasblog

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου