ΣΟΚ - Αυτός ο άντρας ΣΚΟΤΩΣΕ τη συγκάτοικό του, ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ με το νεκρό σώμα της και στη συνέχεια...

elas-lyste_blogspot

Άρρωστο μυαλό!

Ένας άντρας που εργαζόταν ως delivery boy σε πιτσαρία, συνελήφθη και κατηγορείται πως μαχαίρωσε και έπνιξε τη συγκάτοικό του μέχρι θανάτου!

Το ψυχανώμαλο τέρας, όπως πληροφορήθηκε το athensmagazine.gr κατέθεσε, πως αφού τη σκότωσε έκανε σεξ με το νεκρό της πτώμα!

Ο 20χρονος Santana ομολόγησε πως έπνιξε την 23χρονη Shelby Fazio και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στο λαιμό! Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει πως είχε επιχειρήσει να το κάνει και με προηγούμενη συγκάτοικό του πυροβολώντας την με όπλο αστυνομίας και να ρίξει σε αυτούς το φταίξιμο!

Το χειρότερο όλων όμως, είναι πως ο αψυχολόγητος αυτός εγκληματίας, αφού διέπραξε το φόνο...πήγε για κούρεμα!

Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου