ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ: Κατεβάστε τα χειμωνιάτικα! Αλλάζει το σκηνικό του καιρού ...

elas - lyste.blogspot

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας από την ερχόμενη Τετάρτη ως και τα τέλη Οκτωβρίου, με βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά και πιθανότατα και ημιορεινά τμήματα.

Αρχικά ο καιρός τη Τετάρτη θα επιδεινωθεί στο Ιόνιο πέλαγος, στη Κρήτη, στη δυτική Στερεά Ελλάδα, στη δυτική Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες.

Τη Πέμπτη ο καιρός θα είναι επιδεινωμένος με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Χιόνια θα πέσουν στη Μακεδονία και την Ήπειρο, σε υψόμετρο άνω των 900-1000 περίπου μέτρων, πρόσκαιρα ίσως και λίγο χαμηλότερα.

Η θερμοκρασία από τη Πέμπτη θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση σε όλη τη χώρα, γι' αυτό βάλτε πετρέλαιο και βγάλτε τα ζεστά σας ρούχα.


Πηγή ➤ greekweatherorg
 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου