ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Στέλλα φύγε… κρατώ μαχαίρι…


elas-lyste_blogspot
Συνελήφθη 50χρονος που έψαχνε τη γυναίκα του με μαχαίρι 9 εκατοστών

Με ένα μαχαίρι που η λάμα του ήταν 9 εκατοστά, ένας 50χρονος έψαχνε να βρει τη γυναίκα του, που τον είχε εγκαταλείψει εδώ και δύο μήνες, για να την σκοτώσει όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι απλώς ήθελε να την απειλήσει.

Ο άνδρας που ήταν πεζός και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, συνελήφθη στις 11 το πρωί στην Πρέβεζα, στην οδό Ιερού Λόχου.

Οι άνδρες της Ομάδας Δίας είδαν μία ύποπτη κίνηση καθώς αυτός όταν είδε τους αστυνομικούς κάτι έκρυψε στην τσέπη του.

Τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και βρήκαν το μαχαίρι πάνω του.
Στην αστυνομία που οδηγήθηκε δήλωσε αρχικά ότι έψαχνε τη γυναίκα του που τον είχε εγκαταλείψει προ δύο μηνών και είχε φύγει από την Πρέβεζα και έψαχνε να την εκδικηθεί καθώς είχε την πληροφορία πως επέστρεψε στην Πρέβεζα με κάποιον άλλον.
Στη συνέχεια ανασκεύασε λέγοντας πως ήθελε απλώς να την απειλήσει.

Στις δύο το μεσημέρι  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρέβεζας.


Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου