Αυτός είναι ο επαίτης του Πειραιά που βίαζε ανήλικα αγόρια...


elas-lyste.blogspot

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 68χρονου επαίτη που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά από εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο 68χρονος επαίτης κατηγορείται πως παρέσυρε στο σπίτι του ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους έναντι αμοιβή της τάξης των 10 ευρώ!

Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Πανίδης του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1946 στα Γιαννιτσά.

Συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, επ' αυτοφώρω, να ασελγεί σε βάρος δυο ανηλίκων αγοριών από την Ρουμανία.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς είπε με κυνικό τρόπο ότι αυτός δεν έκανε τίποτα στα παιδιά: "...αυτά έρχονταν στο σπίτι μου και έπαιρναν και το χαρτζιλίκι τους, εγώ δεν τους έκανα τίποτα, τα παιδιά ήθελαν".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν αυτή την σοβαρή υπόθεση έχουν την βεβαιότητα πως ο 68χρονος μπουζουξής έχει ασελγήσει σε βάρος κι άλλων παιδιών, τα οποία κυρίως έβρισκε στους δρόμους του Πειραιά, όπου και επαιτούσε παίζοντας μπουζούκι.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του.

Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μήνες, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη έχει πληροφορίες για τη δράση του 68χρονου να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή ➤ newsit.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου